Lainojen kilpailuttaminen yrityksen kilpailuvalttina

Yritystoiminnassa kilpailu on kovaa eikä yrityksillä ole varaa antaa kilpailijoilleen etulyöntiasemaa. Lainojen kilpailuttaminen voikin nousta yllättäväksi kilpailuvaltiksi yritykselle, joka löytää kilpailuttamalla lainansa mahdollisimman hyvin ehdoin. Näin se voi saada kilpailijoihinsa nähden jopa tuhansien eurojen etumatkan. Yrittäjän kannattaakin heittää mahdolliset lainojen kilpailuttamiseen liittyvät ennakkoluulonsa romukoppaan ja tutustua palveluihin, joiden avulla lainojen kilpailuttaminen onnistuu hetkessä ja voi säästää jopa tuhansia euroja!

Heitä ennakkoluulot romukoppaan

Moni yrittäjä saattaa kuvitella, että lainojen kilpailuttaminen on erityisen vaativaa ja aikaa vievää puuhaa. Tällaiset ennakkoluulot saattavat istua niin tiukassa, että on suuri houkutus jättää koko kilpailuttaminen väliin – etenkin, kun yrittäjällä on muutenkin tunnetusti monta rautaa tulessa yhtaikaa ja monia lankoja vedettävänä. Yrittäjyys saattaa olla ajoittain niin vaativaa, että yrittäjän turvaverkotkin saattavat alkaa repeillä. Tällaisessa tilanteessa yrittäjän työhyvinvointi voi olla koetuksella ja houkutus jättää lainojen kilpailuttaminen väliin on tavallaan inhimillinen ja ymmärrettävä. Houkutukseen ei kuitenkaan kannata sortua, sillä huonojen lainaehtojen vuoksi yrittäjä saattaa menettää jopa tuhansia euroja – ja antaa näin samalla kilpailuetua kilpailijoilleen!

Nykyään lainojen kilpailuttaminen ei ole kovinkaan monimutkaista eikä se vie juuri aikaa! Tämä johtuu siitä, että netistä löytyy tänä päivänä useita palveluita, jotka ovat erikoistuneet kilpailuttamaan lainoja. Kilpailuta-lainat.fi on sivusto, jolle on koottu yhteen näitä palveluita ja josta on helppo aloittaa, kun lainojen kilpailuttaminen alkaa olla ajankohtaista.

Mitä Sortter tarjoaa yrittäjälle?

Kilpailuta-lainat.fi esittelee ensimmäisenä Sortter-nimisen palvelun. Palvelu vaikuttaa nauttivan asiakkaidensa luottamusta ja arvostusta, sillä asiakkaat ovat antaneet sille yleisarvosanan 5 / 5 tähteä. Sortterilta yrittäjä voi hakea lainaa 2 000–60 000 euroa 12–180 kuukauden pituisella laina-ajalla. Sortterin lainojen todelliseksi vuosikoroksi ilmoitetaan 4–25 % ja yrittäjän tulee olla vähintään 20-vuotias voidakseen hakea kilpailutettua lainaa Sortterin kautta.

Mitä Zmarta tarjoaa yrittäjälle?

Zmarta esitellään kilpailuta-lainat.fi-sivustolla toisena. Tämä palvelu on saanut asiakkailtaan yleisarvosanan 3 / 5 tähteä. Zmartan kautta yrittäjä voi hakea 1 000–60 000 euron suuruista lainaa 12–180 kuukauden pituisella laina-ajalla. Zmartan lainojen todelliseksi vuosikoroksi ilmoitetaan 4,5–38 %. Yrittäjän tulee olla myös vähintään 20-vuotias voidakseen hakea lainaa Zmartalta.

Mitä Rahalaitos tarjoaa yrittäjälle?

Rahalaitos on suomalainen vaihtoehto ja siksi monen suomalaisen yrittäjän suosima rahoituslaitos. Se esitellään kilpailuta-lainat.fi-sivustolla kolmantena. Rahalaitoksen asiakkailtaan saama yleisarvosana on 4 / 5 tähteä. Sen kautta yrittäjä voi hakea 500–70 000 euron väliltä lainaa. Rahalaitoksen lainojen todelliseksi vuosikoroksi ilmoitetaan 4,5–28,5 %. Laina-ajaksi yrittäjä voi valita Rahalaitoksella 12–180 kuukautta. Myös Rahalaitoksella lainaa hakevan yrittäjän tulee olla vähintään 20-vuotias voidakseen hakea lainaa.

Yrittäjä – kilpailuta lainasi säännöllisesti

Uusien lainojen kilpailuttaminen on hyvä alku, mutta älä tyydy tähän! Yrittäjän kannattaa nimittäin kilpailuttaa lainansa säännöllisin väliajoin, sillä näin hän voi löytää entistäkin paremmat lainaehdot ja pienemmät lainakulut. Onkin suositeltavaa kilpailuttaa lainat vähintään vuosittain! Näin lainojen korkokulut pysyvät kurissa eikä yrittäjä maksa pankille turhia kuluja. Käyttörahaa jää näin enemmän. Kannattaakin aina muistaa, että myös vanhat lainat voi kilpailuttaa uudelleen ja jos yrittäjälle on kertynyt monia erillisiä lainoja, kannattaa hänen hakea kilpailutettua yhdistelylainaa, jonka avulla vanhat erilliset lainat voidaan yhdistää yhdeksi kilpailutetuksi lainaksi. Näin yrittäjä säästää jatkossa sekä aikaa, vaivaa että rahaa! Samalla hän vähentää huolehdittavien asioiden määrää ja sitä kautta omaa stressiään. On nimittäin huomattavasti helpompaa huolehtia yhden lainan takaisinmaksueristä kuin useiden erillisten lainojen eristä!

mts_best